32e OLAT Internationaal Wandelevenement

OLAT Internationaal Wandelevenement

Het Internationaal Wandelevenement van OLAT wordt altijd gehouden in het Pinksterweekend van zaterdag op zondag te Eindhoven.

Het is een ‘uniek evenement’
Eén keer per jaar is het mogelijk in Nederland om Kennedyvriend, Continental Centurion of Honderdman te worden. Het ene jaar wordt dit evenement georganiseerd door OLAT en het andere jaar door RWV in Schiedam. In 2024 is RWV aan de beurt van 18 op 19 mei te Schiedam. Voor meer informatie zie https://www.rotterdamsewandelsportvereniging.nl/

Zet vast in uw agenda
32e OLAT Internationaal Wandelevenement52940791983-c4af3535ae-o

Datum
zaterdag 7 juni / zondag 8 juni 2025 (Pinksterweekend) 

Startlocatie 
Atletiekcentrum Eef Kamerbeek
Sportpark de Hondsheuvels
J.C. Dirkxpad 7
5631 BZ Eindhoven

Programma
- 32e Continental Centurion (100 mijl = 160,934 km)
- 14e 24 uur van Weert
- 12e 100 kilometer van Weert
- 38e Kennedy-wandeltocht (50 mijl = 80,467 km)
- 50 kilometer Wedstrijd en dagtocht

Parcours
Het rondeparcours is verkeersarm, afwisselend en volledig verhard. 

Het is een uniek evenement
Eén keer per jaar is het mogelijk in Nederland om Kennedyvriend, Continental Centurion of Honderdman te worden. Capture

Continental-Centurion
Iedereen die de 100 EM (160,934 km) binnen 24 uur volbrengt, ontvangt éénmalig van OLAT de daarbij behorende unieke onderscheiding in de vorm van de ‘Continental-Centurion’-speld met ingegraveerd nummer.

Jaap Visser Trofee
De snelste vrouw of man van 65 jaar of ouder die de 100 EM volbrengt binnen 24 uur wint de Jaap Visser trofee. Deze trofee is nieuw bij de Continental Centurion Wedstrijd vanaf 2014 

24 uur
Iedereen die minimaal 105 km aflegt klasseert zich voor de 24 uur. Als de ‘Continental-Centurion’ limiet is gehaald, klasseert men zich ook hiervoor.

Kennedyvriend
Iedereen die de 50 EM volbrengt binnen 12 uur, ontvangt van OLAT éénmalig de unieke ‘Kennedy-vriend’-speld met ingegraveerd nummer.

Kennedyvriend

Kennedy-Walker
Stempelkaarten voor Kennedywalker worden afgestempeld. Bij vijf stempels van Kennedytochten (in Nederland, minimaal drie verschillende), kunt u bij de KWBN de ‘Kennedywalker’ bestellen.

Long-Distance-Walker
Stempelkaarten voor de Long Distance Walker worden afgestempeld. Na het afstempelen van vijf verschillende tochten van boven de 105 km in Nederland, kunt u bij de KWBN gratis de ‘Long Distance Walker’ speld aanvragen.

Honderdman
Wedstrijddeelnemers die 100 km voor het eerst binnen 11 uur en 30 minuten afleggen, ontvangen de ‘100 man’-speld van de Atletiekunie.

Wedstrijd
Op alle afstanden worden wedstrijden en prestatiewandeltochten georganiseerd. Op elke afstand is er voor de eerste drie finishers een prijs. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen wedstrijddeelnemers en prestatiedeelnemers. Voor deelname aan de wedstrijden dient u in het bezit te zijn van een wedstrijdlicentie. Aan de prestatietochten kan iedereen meedoen.

Diploma
Alle deelnemers ontvangen een speciaal diploma met vermelding van de geleverde prestatie. Stempelkaarten Long Distance Walker en Kennedy Walker worden afgestempeld.

Inlichtingen: spl.[antispam].@olat.nl

 iwe-20180207-afb2-lm

2024 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria