Verslag 8e voorjaarstocht Berghem 22 mei

Geplaatst op 01-06-2022  -  Categorie: Wandelverslagen  -  Auteur: Ankie van Boxtel

Op zondag 22 mei hebben wij onze 2e tocht van onze 8e Voorjaarstochten mogen organiseren en wel vanuit Berghem.
Nadat wij deze al 2 keer hadden moeten uitstellen hebben er op deze dag 473 wandelaars de weg naar dit mooie dorp gevonden om mee te wandelen.

Tijdens de wandeltocht werden er mooie natuurgebieden aangedaan en konden de wandelaars van de langste afstanden de Taurossen wel van heel dicht bewonderen.

Uiteraard hebben onze hoffotograaf Frans en ons bestuurslid Ankie weer de nodige mooie plaatjes geschoten welke je hier kan bekijken.

En nu .... nu zijn wij volop bezig met de voorbereiding voor de Rooise Avond4daagse welke van 7 tot en met 10 juni zal plaatsvinden. De vooruitblik hiervan vindt u hier. Bent u van plan om alle 4 de dagen mee te wandelen, dan kunt u zich hier voorinschrijven. Wilt u minder dagen meewandelen, dan kunt u zich dagelijks bij het startbureau inschrijven.

Ook zijn wij volop met de voorbereiding bezig voor de OLAT wandeldagen welke op 5 - 6 - 7 augustus worden gehouden. De vooruitblik van deze tocht wordt tegen die tijd op de website geplaatst. Wel is het al mogelijk om u in te schrijven, daarvoor kunt u hier klikken.