Vooruitblik 56e Winterserie Erp

Geplaatst op 19-12-2022  -  Categorie: Verenigingsnieuws  -  Auteur: Myriam van de Berg

De eerste winterserie van 2023! Heb je na alle feestdagen, veel binnen zijn en misschien wel na meer eten dan goed is, ook weer de behoefte aan een flinke wandeling in de buitenlucht?
Kom dan op 15 januari naar Erp en haal je startbewijs voor een heerlijke, door OLAT georganiseerde winterwandeling door afwisselend bosgebieden en open agrarisch landschap. Hiermee luid je het jaar 2023 extra goed in!

Het startbureau is bij Zaal Van Haandel in het centrum van Erp, aan een groot plein bij de kerk. Dat is gemakkelijk voor het parkeren. Zaal Van Haandel is een echt familiebedrijf dat overigens even lang bestaat als OLAT, een leuke constatering.

Al bijna direct na de start volgt de eerste splitsing, let dus even op! De wandelaars die gekozen hebben voor de route van 20 of 40 km maken een lus in de richting van Keldonk. Zij lopen door enkele woonstraten, komen dan in het buitengebied en passeren een grote fruitplantage. Daarna volgt een stuk langs een houtwal en door open agrarisch gebied. Wat verderop zien we water glinsteren: het riviertje de Aa.

Uiteraard hebben wij meer informatie over deze winterseriewandeling, deze vindt je dan ook in onze vooruitblik.

Ook nu is het weer mogelijk om gebruik te maken van de voor-inschrijving, dat kan via de volgende link: voorinschrijven Winterserie Erp.